En blog om bolig, mode og livet som udenlandsdansker..

søndag, februar 23, 2014

Kokossuppe med thaikarry og kylling!


- 270 g kylling 
- 1 spsk. Grøn karry
- 1 ds. Kokosmælk, 400 ml
- 2 stk. Chili uden kerner
- 6 dl hønsebouillon 
- 3 stk. Forårsløg 
- 1 ps. Sukkerærter 
- 5-6 champignoner 
- 1 lime 
- 1 spsk Fiskesauce 

Rist karryen et kort øjeblik i lidt af den faste kokosmælk. Svits kyllingestrimlerne i 2 min. og tilsæt chili i strimler samt bouillon. Bring det hele i kog og tilsæt snittede forårsløg samt sukkerærter og champignoner. Bring det i kog et par minutter længere og smag til med limesaft og fiskesauce. 

Dejlig nem og rigtig lækker suppe. 
Velbekomme :-) 



2 kommentarer:

  1. Hej, :)

    Hvor er de fine tallerkener fra?
    Mvh C

    SvarSlet
  2. Hej Cathrine

    De er såmænd bare fra Royal Copenhagens "Hvid Riflet" stel :-)

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-)