- 270 g kylling
- 1 spsk. Grøn karry
- 1 ds. Kokosmælk, 400 ml
- 2 stk. Chili uden kerner
- 6 dl hønsebouillon
- 3 stk. Forårsløg
- 1 ps. Sukkerærter
- 5-6 champignoner
- 1 lime
- 1 spsk Fiskesauce
Rist karryen et kort øjeblik i lidt af den faste kokosmælk. Svits kyllingestrimlerne i 2 min. og tilsæt chili i strimler samt bouillon. Bring det hele i kog og tilsæt snittede forårsløg samt sukkerærter og champignoner. Bring det i kog et par minutter længere og smag til med limesaft og fiskesauce.
Dejlig nem og rigtig lækker suppe.
Velbekomme :-)
Hej, :)
SvarSletHvor er de fine tallerkener fra?
Mvh C
Hej Cathrine
SvarSletDe er såmænd bare fra Royal Copenhagens "Hvid Riflet" stel :-)