En blog om bolig, mode og livet som udenlandsdansker..

mandag, januar 06, 2014

Chokoladekage med appelsin



- 150 g blødt smør
- 250 g sukker
- 2 æg 
- revet appelsinskræl fra en halv appelsin
- 1 dl friskpresset appelsinsaft 
- 225 g hvedemel 
- 2 spsk kakaopulver
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vanillesukker
- 1,5 dl mælk 

Kom smør og sukker i en røreskål og rør godt sammen til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend appelsinskal og saft i dejen. Bland derefter mel, kakao, bagepulver, vanillesukker i en skål. Sigt melblandingen og vend den forsigtigt i smør/sukkerblandingen med en fadskraber, skiftevis med mælken. 

Fordel dejen i en smurt springform og bag ved 175° i 45-50 minutter. 

Kagen smager himmelsk med vanille eller chokoladeis og friske appelsinskiver. 
Velbekomme :-) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-)