- 150 g blødt smør
- 250 g sukker
- 2 æg
- revet appelsinskræl fra en halv appelsin
- 1 dl friskpresset appelsinsaft
- 225 g hvedemel
- 2 spsk kakaopulver
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vanillesukker
- 1,5 dl mælk
Kom smør og sukker i en røreskål og rør godt sammen til det bliver lyst og luftigt. Tilsæt æggene et ad gangen og rør godt mellem hvert æg. Vend appelsinskal og saft i dejen. Bland derefter mel, kakao, bagepulver, vanillesukker i en skål. Sigt melblandingen og vend den forsigtigt i smør/sukkerblandingen med en fadskraber, skiftevis med mælken.
Fordel dejen i en smurt springform og bag ved 175° i 45-50 minutter.
Kagen smager himmelsk med vanille eller chokoladeis og friske appelsinskiver.
Velbekomme :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-)