En blog om bolig, mode og livet som udenlandsdansker..

lørdag, juli 05, 2014

Wedding anniversary <3


Ih altså.. Vejret er så lækkert i DK lige nu, og jeg hygger mig så meget på landet, at jeg helt glemmer at blogge. Sorry!
Jeg er dog noget mere aktiv på Instagram, så hvis I skulle have lyst til at følge min sommer og hverdag i billeder kan jeg findes under navnet: eilselkremmer :-) 

I starten af sidste uge havde min bedre halvdel og jeg to års bryllupsdag, og det skulle selvfølgelig fejres med maner. Weekenden havde stået på familiehygge i Aalborg, så vi besluttede os derfor at tage tilbage til København og forkæle hinanden på restaurant MASH.

Morgenen startede godt ud indtil vi nåede hen til lufthavnen.. Først kom vi ikke med flyveren, (the joys of being on standby tickets) og så måtte vi sidde og kukkkelure i 2-3 timer for at komme med det næste fly. Da vi så endelig når frem til Kbh, er vores kuffert ikke med.. Jeg gik totalt i panik, for jeg skulle da ikke på romantisk date med min mand i jeans og skjorte.. Og slet ikke når de fine stiletter var pakket! Amen altså.. Det endte heldigvis med at min helt egen superman fandt kufferten selv, og vi nåede heldigvis vores date med MASH og co. Og sikke en af slagsen... 

Det er længe siden jeg har fået så god service i DK, og maden var usandsynlig lækker. Vi nød en god omgang steak med MASHpotatoes, bearnaise sovs og hele svineriet og så skulle jeg selvfølgelig prøve deres berømte cheesecake med rasperry sorbet, som uden tvivl sendte mine smagsløg i himmelen. Jeg var ret vild med stemningen i restauranten, og tjenerne var super dygtige. Thumbs up :-) 

Efter vi var blevet godt beruset, (deres drinks er nemlig også gode) hoppede vi op på cyklerne og nød den dejlige cykeltur tilbage til hotellet.. Yes, vi cyklede sgu.. Det bliver man sgu aldrig for fin til.. Eller vi gør ikke ihvertfald ;-) 
Alt i alt en super dejlig aften, med dejlige minder og lækkert selvskab for mit vedkommende.. Whats not to like? :-) 

2 kommentarer:

  1. Og da tillykke med Jeres bryllupsdag. Den fik I fejret vel :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Mette. Det gjorde vi bestemt! Jeg håber I har det godt, og at Fria er søde ved Jer :-) Knus.

      Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-)