En blog om bolig, mode og livet som udenlandsdansker..

torsdag, marts 27, 2014

Aaaaaah...





Aaaaah... Ja, det er det eneste vi kan finde ud af at sige lige for tiden. :-) 

Endnu en dag i paradis er påbegyndt, og jeg kan stadig ikke tro mine egne øjne. Det er så smukt, så smukt, og jeg er så glad og taknemmelig for at vi kan give hinanden så god en oplevelse. Specielt fordi det i vores verden er et must at rejse.

"Travel is the only thing you buy that makes you richer" :-) 

Vores watervilla er KÆMPE stor og vildt lækker. Der er både privat swimmingpool og en trappe som går direkte ned til havet. Udsigten fra badeværelset er noget for sig selv, og hvis vi er heldige svømmer der regnbue farvede fisk og stingrays forbi mens man står under bruseren. Jeg er faktisk ret vild med Maldiverne... Næsten så vild med det, at jeg nærmest ikke vil hjem igen!! :-) 

3 kommentarer:

  1. Ohr, hvor ser det bare lækkert ud. Man tror jo nærmest det er løgn når man ser billederne. Min svigerinde var der i 5 dage med hendes 2 drenge sidste år, fordi hun altid havde tænkt at det bare skulle opleves(inden det forsvandt) Nyd det I 2 :-) Men det er jeg også sikker på at I gør. Misundelige hilsner fra DK ;-)

    SvarSlet
  2. Og p.s. flere billeder tak ;-)

    SvarSlet
  3. Hej Mette,
    Tak for din hilsen, og hvor er det hyggeligt du følger med :-)

    Her er ubeskriveligt smukt. Vi kan seriøst stadig ikke tro vores egne øjne. Det er virkelig en fryd for øjet :-)
    Der bliver hygget, snorklet, spist god mad, drukket masser af vin og slappet af i hytten når det regner om aftenen, så jo... Du kan tro vi nyder det :-)

    Jeg håber at i alle 3 har det godt derhjemme.

    Knus og kram fra os begge.
    PS. Flere billeder skal du få :-)

    SvarSlet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-)