En blog om bolig, mode og livet som udenlandsdansker..

onsdag, november 20, 2013

Casa Kremmer..



Idag har været en fantastisk dag.. Vi har nemlig fået hus og vi glæder os simpelthen SÅ MEGET til få nøglerne, så vi kan flytte ind og gøre huset endnu mere lækkert. :-) 

Det føles så voksent at sige at man har fået hus, og selvom jeg ved at jeg kommer til at savne Dubai Marina og vores dejlige lejlighed, så føles det også rigtigt at skulle i hus. Det har faktisk været planen længe og nu bød chancen sig. Huset og kvarteret er sprit nyt, ligger 15 min fra de fleste malls og stranden, og så er jeg helt vild med at det er indrettet super lækkert med store lyse rum og et hint af skandinavisk stil. Udenpå er huset meget arabisk og det er nok ret svært at undgå hernede, men for at være helt ærlig så er det faktisk også et af de ting vi faldt for.

Nu skal jeg bare ha' overtalt Madsen til at vi også skal have en hund som kan passe på mig når han er afsted, og så har jeg selvfølgelig planer om at bruge en masse tid på at indrette hvert eneste rum. Jeg er så spændt, og glæder mig virkelig til at komme igang. :-) 


2 kommentarer:

  1. Hej Eilsel, har med stor glæde fulgt din blog noget tid; sikke fin den er blevet:) Min mand, børn og jeg flytter til Dubai til August og vi glæder os meget.
    Til april tager vi 1 uge til Dubai for at kigge på bolig; må man være så fræk at spørge hvor I har fundet bolig?....det ser rigtig fint ud:) Rigtig god weekend. De venligste hilsner fra Nyborg, DK:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Halløj i skuret,

      Hvor er det hyggeligt at du har fulgt med i noget tid, og mange tak for de søde ord. Det varmer lidt at få at vide at nogen nyder at følge med :-)

      Tillykke med at I skal flytte til Dubai. Det er stort, og jeg er slet ikke i tvivl om at I nok skal falde godt til. Hvad skal din mand lave hernede? Og har du også fundet et job? :-)

      Vi bor i et sprit nyt kvarter lidt udenfor for marinaen som hedder Jumeirah Village Circle. Det er desværre ikke helt færdigt herude, men det kommer stille og roligt! Husene er dog super lækre og de fleste ting ligger 15-20 min. kørsel herfra. :-)

      Send mig evt en mail: emdahl88@gmail.com hvis du har flere spørgsmål ikke?

      Rigtig god weekend til jer også :-)

      Slet

Tusind tak for dit besøg og din kommentar :-)